[14-Jan-2021 05:44:13 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/utilaje/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vendors/mqtranslate.php on line 7 Despre Noi | Piese Utilaje Agricole
Piese utilaje agricole

Telefon

0728.212.624

Orar

Luni - Vineri 09:00 - 18:00

E-mail

importpieseagri@gmail.com

CINE SUNTEM

Grup Utilaje

Grup Utilaje a luat fiinta in 2008 cu scopul de a deveni principalul furnizor de piese pentru utilaje de constructii JCB, CAT, CASE si Komatsu si utilaje agricole John Deere, Case IH, Massey Ferguson, New Holland, Deutz, Landini, Same.

Scopul nostru este sa oferim „Pachetul complet la pretul corect” pentru toate piesele si utilajele din portofoliul nostru. De asemenea ne straduim sa putem avea 100% disponibilitate pentru toate piesele ofertate.

Colaboram cu cei mai importanti furnizori de piese pentru utilaje de constructii si agricole din SUA si Europa. Stocul nostru acopera o gama larga de piese,  iar pentru piesele ce nu le detinem in stoc, va oferim un termen de livrare cuprins intre 24 ore si 3 zile, in acest fel veti primi piesa de care aveti nevoie intr-un timp foarte scurt.

Toate piesele ofertate de catre Grup Utilaje beneficiaza de garantie cuprinsa intre 6 luni, pentru piese scond hand si reconditionate si 12 luni pentru piesele noi.

Personalul nostru bine pregatit, va poate oferta orice piesa, indiferent de valoare si va poate oferi asistenta tehnica, fara obligativitatea de a cumpara. Suntem aici pentru a va ajuta.

Contactati-ne cu incredere.

01. Viziune

Ne propunem sa devenim una dintre cele mai eficiente firme in acest domeniu, intelegand totodata faptul ca o companie poate sa ajunga la succes si dincolo de acesta prin calitatea oamenilor care o reprezinta si printr-un lidership bazat pe puterea exemplului.

02. Misiune

Grup Utilaje ofera produse de o calitate exceptionala si durabile care sa contribuie la cresterea productivitatii clientilor nostri si sa le ofere acestora un avantaj competitiv. De aceea, ne dorim sa fim recunoscuti prin intermediul respectului manifestat atat fata de clientii nostri, cat si fata de angajatii nostri, dar si fata de activitatea pe care o desfasuram.

03. Valori

Responsabilitate – Intelegem ca imaginea, identitatea si cultura companiei noastre este puternic cladita pe onorarea obligatiilor pe care le avem fata de societate.

Transparenta – Suntem transparenti si onesti prin  deschiderea pe care o manifestam catre acceptarea diferitelor opinii si alternative.

Ideal profesional – Detinand Know-how-ul tehnic, utilizam acest avantaj pentru a deveni cei mai buni.

Inovatie – Căutam permanent oportunităţi de-a îmbunătăţi sistemele şi procesele existente.