[14-Jan-2021 05:44:13 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/utilaje/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vendors/mqtranslate.php on line 7 Piese John Deere | Piese Utilaje Agricole
Piese utilaje agricole

Telefon

0728.212.624

Orar

Luni - Vineri 09:00 - 18:00

E-mail

importpieseagri@gmail.com

piese john deere 400x400

PIESE John Deere

Cunoscuta companie pentru utilajele agricole pe care le fabrica, John Deere, isi incepe productia in anul 1838. De-a lungul anilor compania se extinde si continua tendinta de largire a punctelor de productie, nu doar pe continentele americane, ci in afara acestuia, precum Asia, in tari precum India, China si Rusia, pentru a raspunde astfel cererii tot mai mari de echipamente care vine din afara Statelor Unite.
Asa cum era de asteptat, pentru fabricarea echipamentelor dedicate constructiilor, compania John Deere a impus aceleasi standarde utilizate la manufacturarea utilajelor agricole, standarde cunoscute in lumea intreaga datorita inovatiilor aduse de-a lungul existentei. Din gama de piese John Deere, distribuim diverse echipamente: piese de motor, axe si transmisii, precum si piese hidraulice si de caroserie.