[14-Jan-2021 05:44:13 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/utilaje/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vendors/mqtranslate.php on line 7 Piese Same | Piese Utilaje Agricole
Piese utilaje agricole

Telefon

0728.212.624

Orar

Luni - Vineri 09:00 - 18:00

E-mail

importpieseagri@gmail.com

Piese Same

PIESE SAME

Istoria, traditia si evolutia tehnologiei la care se adauga cel mai bun raport calitate-pret, au fost intotdeauna punctele de rezistenta ale marcii SAME. Sa amintim cateva referinte istorice legate de SAME: primul tractor agricol din lume cu motor diesel, dar si inventarea tractiunii integrale.
In Romania, marca SAME si-a impus calitatile devenind lider pentru tractoarele specializate pentru podgorii prin gama Solaris si Frutteto. Acelasi lucru se poate spune si despre gama Explorer. Noua gama Explorer 90 si 105 sunt cele doua noutati absolute prin care compania SAME ofera fermierilor motorizarea T4i.
Sa nu uitam totusi de revolutionara gama Virtus, care aduce o serie intreaga de tehnologii moderne, dar si versatilitate segmentului de tractoare care sunt bune la tot.